14 اسفند 1398

در صورت بروز اختلاف بین طرفین قرارداد چگونه بایستی به داور مراجعه کنند؟

دسته بندی : داوری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورت بروز اختلاف بین طرفین قرارداد چگونه بایستی به داور مراجعه کنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

: چنانچه در قرارداد فی مابین شرط حل و فصل اختلاف توسط مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران آمده باشد پس از بروز اختلاف درخواست رسیدگی به اختلاف را به مرکز داوری تسلیم می نمایند. مرکز داوری پس از تکمیل پرونده، دعوی را به یکی از داوران (و در صورت لزوم به سه داور) که در این موضوع تخصص یا سابقه رسیدگی دارند ارجاع می دهد و داور (یا داوران) پس از تشکیل جلسه و استماع اظهارات طرفین و بررسی ادله اقدام به صدور رأی می نمایند.