هزینه ی تجدید عملیات در صورت رخ دادن اشتباه از درخواست کننده بر عهده کیست ؟

دسته بندی : ثبتی | هیات نظارت ثبتی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورتی که اشتباهی از سوی درخواست کننده ی ثبت رخ دهد هزینه ی تجدید عملیات بر عهده چه کسی می باشد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما طبق تبصره 2 ماده 25 قانون ثبت اسناد و املاک در صورتی که اشتباه از طرف درخواست کننده ثبت باشد هزینه تجدید عملیات مقدماتی ثبت به طریقی که در آیین نامه تعیین خواهد شد به عهده درخواست کننده خواهد بود .