نیرو انتظامی

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من کارمند نیرو انتظامی هستم به یکی از اشناهامون که حسب اتفاق تو بازداشتگاه کلانتری ما بود براش مقداری مواد دادم الان برام روز و ساعت دادگام مشخص شده با مجازاتش کاری ندارم می خوام بیینم از کار اخراج میشم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به استناد ماده ۱۲ قانون مبارزه با مواد مخدر هرکس مواد را به داخل زندان یا بازداشتگاه وارد بکند و از ماموران دولت باشد علاوه بر مجازاتی که دادگاه براش در نظر میگیرد محکوم به انفصال دائم از مشاغل دولتی می شود