31 مرداد 1402

جاسازی مواد مخدر شیشه در زیر ماشین

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
محسن چوبانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
پیشاپیش از شما بابت صبرو حوصله تشکر میکنم
برم سر اصل مطلب
امروز از ستاد مبارزه با مواد مخدر اومدن درب منزل وبه داداشم گفتن منزل رو بازرسی کنیم مواد پیدا نکردن وبعد طی تماسی با فردی مجدد رفتن سراغ ماشین داداشم و بعداز بررسی از زیر صندلی ماشینش 2/45 گرم شیشه (پک بسته بندی برا فروش) که جاساز شده بود پیدا کردن و داداش منو بردن . که بعداز کلی زحمت یه جوازکسب گذاشتیم و فعلا آزاد هستش .
داداشم از قبل تهدید به این برنامه مواد و جاساز شده بود و الان مدرکی نداریم که ثابت کنیم قاضی هم گفتن مدرک بیارید .سرباز پرونده کمکی که کرد گفت برای احضار بعدا عنوان کنید که ماشین(پراید مدل پایین کمی داغون) چون در خیابان بوده ودرب و قفل درستی نداره کار هرکسی میتونه باشه و شاهد بیارید که دائم داخل کوچه هستش (پارکینگ نداریم) توضیح بیشتر خواستید بگم .
کمکی که از شما میخوام این هستش یکی از آشناها گفت شما میتونید شکایت کنید دادگاه نظام از مامور و شخصی که امار داده رو بیارن تا ثابت کنه از کیه یا خودش فروخته بهت یا کسی فروخته رو بگه ایا این کارو میشه انجام داد
سپاسگزارم از شما

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام واحترام کاربر گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید