23 خرداد 1402

اجاره ملک مشاع..........

دسته بندی : حقوقی | اعلام بطلان معامله
حجت اله شهبازبیگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من در خصوص ملکی که از پدرم به ارث رسیده سوال دارم.این ملک مشاع هست و ورثه دیگه که ناتنی هستن و شریک مغازه بدون صحبت با بنده و رضایت من ملک رو اجاره دادن. من شکایت دارم و اونها ادعا دارن که با دایی بنده که به دلیل نبودن من وکالت از من دارن و پارسال اجاره نامه قبلی رو امضا کردن تلفنی صحبت کردن و داییم اذن شفاهی دادن و مدعین که چند شاهد مرد برای قسم خوردن در دادگاه میارن. سوال من این اگر دعوای حقوقی بکنم و درخواست ابطال کنم. این افراد با اوردن شاهدین و سوگند خوردن میتونن دعوا رو ببرن ؟ و من نتونم اجاره نامه رو ابطال کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دوست عزیز اجاره در صورتیکه بدون اذن شما بوده باشه، نسبت به سهم شما باطله نه کل اجاره، ضمنا در ملک مشاع که طرفین با هم توافق نداشته باشند باید دعوای افراز ملک کرد و چون افراز ممکن نیست دادگاه حکم به مزایده و فروش ملک صادر خواهد گرد.