11 اسفند 1398

آیا بعد از سن بلوغ حضانت فرزند با پدر یا مادر است؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، مادری که حدود ۸ سال طلاق گرفته و دو پسر با سن های ۱۹ و ۲۹ دارد موضوع است.حضانت بچه ۱۹ ساله را آن زمان که وی ۱۱ سال داشت به عنوان مهریه طلب کرد ، حال توانایی حضانت دو پسر به خصوص پسر ۲۹ ساله را ندارد ، میخواد او را بطور قانونی از خود دور کند ، این در حالیست که موقعیت پدر نامعلوم است
مادر چه راهی باید برود تا دیگر مستقل گردد و خرج دو فرزند را به خصوص فرزند دوم از سر خود باز کند؟ ایا مجرد بودن پسر ها حضانت را به گردن مادر می اندازد؟ ایا اصلا مادر حضانت و وظیفه ای دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام درود حضانت فرزند شما تا سن قانونی با شما می باشد لذا بعد از سن 15 سال انتخاب محل زندگی با فرزند شما می باشد و هیچ مانعی جهت ترد ایشان توسط شما وجود ندارد