12 اسفند 1398

مورد ضرب شتم قرار گرفتم شاهدی در آن لحظه نبود باید چکار کنم؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سه ماه پیش در کوه مورد ضرب وشتم واقع شدم و صورتم چندین بخیه برداشت. پنج نفر بودند و شکایت کردم ولی دادگاه میگه شاهد عینی نداری... ظاهرا آنها با پارتی بازی حتی یکبار هم احضار نشدند تا مورد سوال یا قسم واقع بشوند. آیا در قانون راهی برای اثبات ادعایم یا احضار آنها و قسم دادن آنها هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مطابق قانون قاضی تحقیق در صورت ادله کافی موظف به احضار متهم می باشد در صورت احضار متهمین ادعای شما برای امور کیفری با سوگند اثبات می شود و راه های مختلفی برای اثبات امور کیفری وجود دارد