12 اسفند 1398

امضاء من را ذیل قرارداد فروش خودرو جعل کردند باید چگونه اقدام کنم؟

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهرم که با هم اختلاف داریم ماشینمو قولنامه ای با جعل امضام فروخته و منم پیگیری کردم اونطرف رو پیدا کردم الان جفتشون میگن خودت اومدی امضا کردی زیر قولنامه رو در صورتی که من ی ساله دارم شکایت میکنم (خیانت در امانت) واسه پس گرفتن ماشینم و روحمم تا به امروز از فروش ماشین خبر نداشته الان باید چه کنم تا ماشینمو پس بگیرم و ثابت کنم جعل سند کردن برای فروش چون مطمئنم دفترخونه آشناشونه که این کارو کرده لطفا راه قانونی و درست پیشنهاد بدید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

از همسرتان بابت جعل امضا و استفاده از سند مجعول و فروش مال غیر می توانید شکایت نمایید.