12 اسفند 1398

رهن بودن سند خانه مانع فروش آن است؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید. ملکی را به صورت قولنامه ای و با وکالت بلاعزل خریداری نموده ام. سند این خانه به صورت 3 دانگ 3 دانگ از عرصه و اعیان به نام یک زن و شوهر است که هر دو سند در رهن بانک می باشد و این متن در ذیل ان قید شده است:
تمامی سه دانگ طبق سند رهنی شماره×در رهن بانک به مبلغ(فرضاً)10میلیون در رهن بانک قرار گرفت. با اسقاط در انجام هر گونه معامله. میخواستم ببینم کل مبلغ وام 10 میلیون هست یا 20 میلیون به خاطر این که توی دوتا سند قید شده؟ممنون می شم پاسخ بدید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام تمامیت سه دانگ هر مالک که داخل هر سند برای رهن ذکر شد در قبال ۱۰ میلیون توام در رهن قرار گرفته است و عملا کل وام در قبال ۱۰ میلیون در رهن است