12 اسفند 1398

ملکی را از پدرم قولنامه ای خریدم بعد از مدتی اموال خود را تقسیم کردند باید چه اقدامی انجام بدم؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام؛ مادرم از پدر بزرگم زمینی را به صورت قولنامه ای خرید و سند به نام نزد. لذا بعد چند سال الان پدر بزرگم اموالش را تقسیم کرده و زمینی که مادرم قولنامه ای خریده را هم بین وراث تقسیم کرده است. الان ورثه زمین را به مادرم نمی دهند. این در حالی که پدربزرگم قبول داره اشتباهی تقسیم کرده ما باید چه طرح دعوای و برعلیه چه کسی اقدام کنیم لطفاً جوابم بدهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و ابطال تقسیم اموال را تقدیم دادگاه نمایید که پس از رسیدگی و احراز مالکیت پدر بزرگ و اثبات بیع ایشان با مادر شما ضمن ابطال تقسیم نامه اموال حکم به انتقال سند داده. می شود