تجویز دارو و مخدر ها

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام تجویز دارو هایی که دارای مسکن قوی هستن و مخدر دار هستن برای درد های شدید ایا جرم است؟ با توجه به شرایط مریضی های لاعلاج و دردهای غیرقابل تحمل شرایط چگونه خواهد بود؟ ایاپزشک میتواند تجویز کند یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خدمت شما کاربرعزیز بله تجویز داروهای روان گردان و مخدر به گونه‌ای که به حالت اعتیاد در آید ممنوع است مگر در مواردی که بیمار از بیماری روانی یا از دردهای‌شدید ناشی از بیماریهای غیر قابل علاج رنج ببرد یا ضرورت پزشکی مصرف آنها را ایجاد کند.