جرائم پزشکی و افترا ی ناروا

دسته بندی : جرایم پزشکی | دخالت در امور پزشکی و دارویی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده به یک مرکز زیبایی مراجعه کردم برای تزریق انزیم و از بین بردن انزیم های زیر گلو ، متاسفانه انزیم ها انباشته شد و بعد از مراجعه به همان کلینیک با سرنگ اقدام به خروج انزیم ها بصورت غیر حرفه ای کردن ، من بعد از این داستان ها از ایشان شکایت کردم ، قبل از شکایت ان شخص تجویز انتی بیوتیک کرد ، من پرسیدم با مشروب منافاتی دارد یا ن ، که ایشان گفت باعث سنگکوب میشود ، حال که من از ایشان شکایت کردم ، هی میگویند مشکل شما بخاطر مشروب بوده است ، گفتم ک من فقط سوال پرسیدم نگفتم شرب خمر دارم که ، و میگوید این راهم روی پرونده بزارید ، گفتم از شما بخاطر توهینتون هم شکایت میکنم ، میخاستم راجب این موضوع من را راهنمایی کنید ، ایا از ایشان بخاطر توهینشان و اطلاق چیزی که نبوده شکایت کنم ، در صورتی که در دادگاه این موضوع را ارائه دادن چگونه واکنش دهم ، حتی جالب بود که میگفتن شاهد هم خواهم اورد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص اصل جرم پزشکی کارشناس نظر خواهد داد اگر شکایت کنید و کمیسیون پزشکی رسیدگی میکنه افترای شرب خمر هم اگر در دادگاه اعلام کردند شما انکار کنید و نتونن ثابت کنن میتونید بابت افترا شکایت متقابل بدید