ضرب و شتم

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سه ماه پیش در کوه مورد ضرب وشتم واقع شدم و صورتم چندین بخیه برداشت. پنج نفر بودند و شکایت کردم ولی دادگاه میگه شاهد عینی نداری... ظاهرا آنها با پارتی بازی حتی یکبار هم احضار نشدند تا مورد سوال یا قسم واقع بشوند. آیا در قانون راهی برای اثبات ادعایم یا احضار آنها و قسم دادن آنها هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربرگرامی ادله اثبات در امور کیفری محدود به شهادت شهود نمی باشد. از طرف دیگر مطابق ماده ۲۰۸ قانون مجازات اسلامی قصاص، دیه، ارش و ضرر و زیان ناشی از جرایم، مطابق مقررات این قانون با سوگند اثبات می گردد.