جرم احتکار گونی برنج به اندازه 50 گونی

دسته بندی : تعزیرات | احتکار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اینجانب به میزان ۵۰ گونی برنج در خانه برای مصرف نگهداری کرده بودم حال مامورین با ورود به منزل کل برنج ها را توقیف و پرونده قضایی احتکار تشکیل داده اند آیا اقدام صورت گرفته قانونی است ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرف نگهداری کالا به صورت عمده دلیل بر احتکار نیست چون عوامل تشکیل دهنده احتکارشامل 3 عنصر میباشد ۱_ نگهداری عمده کالا ۲_ نگهداری به قصد اضرار یا گران‌فروشی ۳_ اعلام ضرورت عرضه از سوی مراجع قضایی با توجه به مفقودی عنصر سوم شما مرتکب چنین جرمی نشده آید .