15 اسفند 1398

ایراد ضرب و جرح عمدی لوث و ترک انفاق توسط همسر

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام

خانم من از من بخاطر ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق شکایت کرد توسط دادگاه بدوی از بابت ضرب و جرح به 5 سال حبس و از بابت ترک انفاق به 2 سال حبس محکوم شدم من به هیچ وجه خانمم رو ضرب و جرح نکردم و شاهد هم دارم خانمم بدون صدمه از منزل رفت و در حضور همسایگان محل ...به رای دادگاه بدوی اعتراض کردم

دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی داده و گفته شهود استنادی خود را در روز رسیدگی حاضر نمایید این به چه معناست آیا احتمال اثبات بی گناهیم هست؟؟؟

خانمم با خونوادش سه نفر شاهد آوردن که کاملا کذب و ساختگی هست ولی باز دادیاری مورد را از موارد لوث تشخیص داده و ذکر کرده ، آیا در دادگاه تجدید نظر استشهادیه محلی و وجود شاهدین من و همچنین پدر و مادرم که با من در یک منزل مشترک زندگی میکنند کمکی به من میکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر از موارد لوث بوده که حبس نداشته است ولیکن می توانید شهود خود را مبنی بر بیگناهی به دادگاه معرفی نمایید.