16 اسفند 1398

بعد از خرید زمینی متوجه شدم مقداری از زمین توسط همسایه تصرف شده چکار باید کنم؟

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
من حدود ده روز پیش یه قطعه زمین شش دانگ خریداری کردم و فروشنده سند رو به صورت وکالتی به نامم زده حالا که برای ساختش رفتم نقشه بردار بردم و نقشه بردار دوربین زد و گفت ساختمان کنار زمین یک متر فضای ورودی زمین رو اشغال کرده و تصرفش کرده ,بلافاصله با فروشنده تماس گرفتم و گفتم زمینی که فروختی بهم مشکل داره و بیاد قولنامه رو فسخ کنه و پول رو برگشت بزنه به حسابم ولی اون گفت من نه پول میزنم به حسابت و نه فسخ میکنم و رفتی زمین رو دیدی و تو قولنامه هم نوشته که خریدار از کم و کیف زمین اطلاع کامل داره و برو شکایت کن و حتی گفت من میدونستم که زمین مشکل داره ,,حالا من باید چی کار کنم آیا برم شکایت فروشنده ی زمین کنم ?

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

می توانید معامله را فسخ و نسبت به استرداد ثمن معامله اقدام و یا قبول نمایید و مابه التفاوت دریافت نمایید .