21 اسفند 1398

فروشنده برای انتقال سند هیچ اقدامی نمیکند باید چکار کنم؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک خانه در تهران خریدم ولی خودم در آبادان زندگی میکنم ولی کسی که از آن خانه را خریدم در اهواز است و سند نمیزند در اهواز باید دادخواست بدهم یا تهران

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر گرامی شما طبق ماده ۱۲ قانون مدنی باید در تهران اقامه دعوا کنید زیرا خانه شما در تهران است موفق باشید