09 اسفند 1398

ثبت نام خودرو از ایرانخودرو با استفاده از ربات

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام ؛
بنده با ۵ تا سیستم که در اختیار داشتم روشون ربات ثبت نام خودرو ایرانخودرو ریختم و باهاشون برای مشتری در عرض چهار ماه ۵۵ ثبت نام باهاش انجام دادم و حکم جلبم صادر شد و تمام وسایل ها و لپ تاپ ها و سیستم ها و موبایل هایم را بردند و خودم ده روز بازداشت شدم . حالا با قید وثیقه آزادم و هنوز دادگاه اصلیم مشخص نشده. خاستم ببینم جرم ثبت نام خودرو با ربات با انگیزه کسب درامد و کنجکاوی جرمش چیه؟ و ایا زندان دارد؟ چون هیچ اطلاع رسانی مبنی بر جرم بودن این کار نشده بود و این که حساب بانکیمم فعلا مسدود کردن و بازپرس پرونده گفتن لپ تاپ و کامپیوتر خانگیت و مویایل به نفع دولت ضبط میشه ایا چنین چیزی حقییت داره و قانونیه؟ با این کا تمام اطلاهات و عکس های خانوادگی و همه چی داخل کامپیوتر خانگی و موبایلمه.

با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام صرف اقدام به ثبت نام از شرکت ایران خودرو جرم نیست حتی استفاده از ربات هم جرم نیست مگر آنکه اجرای ربات نقص در سیستم نرم افزاری شرکت ایجاد کرده باشد و به نوعی باعث هک آن گردد که در این صورت جرم محسوب خواهد شد