حمل و نگهداری مواد مخدر برای بار دوم چگونه مجازات می شود؟

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برادر من به اتهام نگهداری ۱۵ کیلوگرم تریاک دستگیر شدو با قرار وثیقه تا زمان رسیدگی آزاد بود متاستفانه در این فاصله در زمان حمل ۵ کیلو کرم تریاک دوباره دستگیر شد ایا دادگاه به خاطر تگرار جرم مجازات را تشدید می کند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

از ماده ۱۳۶ و ۱۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲در باب تکرار جرم استنباط می شود منظور اجرای کامل حکم است لکن در خصوص جرایم مواد مخدر با توجه به روح قانون مذکور و سیاق عبارت در مواد ۶ و ۹ غیره ... قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به ان مصوب۱۳۷۶ مجمع تشخیص مصلحت نظام قطعیت حکم و شروع به اجرا برای احراز تکرار در جرم لازم و کافی است . فلذا چون در سوال هنوز رایی صادر نشده مشمول تکرار نبود و صرفا مجازات حمل و نگهداری قابل اعمال است