چگونه مشکلم را با وکیلم حل کنم؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با وکیلم مشکل دارم و به دلایل ذیل نمی خواهم با ایشان ادامه همکاری دهم:
1- نزدیک به 28 ماه است که با ایشان بابت رساندنم به سهم الارثم قرارداد دارم و هنوز این امر محقق نشده است.
2- دادخواست تقسیم ترکه داده است و با اینکه در قرارداد فیمابین کلیه هزینه ها به عهده وکیل بوده ولی ایشان هزینه کارشناسی دادگاه را واریز نکرده اند و ازینرو دادگاه در آذرماه 97 ( 15 ماه قبل ) رای به ابطال دادخواست داده است و ایشان حتی این مسئله را به من اعلام نکردند و خودم که شخصا به دادگاه مراجعه نمودم فهمیدم.
3- در قرارداد من حق عزل را از خودم سلب نموده ام ولی بعد از اعتراض بنده به داور قرارداد بابت وضعیت کاری این وکیل، داور به ایشان حضوراً مراجعه نمود و ایشان تلفنی ( از شماره همراه داور و در حضور ایشان ) به بنده اعلام نمودند که از مقام وکالت بنده استعفا داده اند و این مسئله را نیز از طریق سامانه ثنا به من اعلام می نمایند ولی با گذشت نزدیک به یک ماه هنوز چیزی به بنده اظهار نشده است.
حالا مرا راهنمایی نماید چه کار کنم؟ به داور اظهارنامه بزنم یا به وکیل؟
برای تنظیم متن اظهارنامه ها چه مدارکی نیاز است و اگر شما بخواهید آنرا برایم تنظیم نمایید چقدر هزینه دارد؟
متشکرم راهنمایی ام نمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ۱- حتما یک اظهارنامه با مطالبی که فرمودید و اینکه به دلیل عدم انجام تکالیف چه خسارتی به شما وارد نموده ارسال نمایید و از او ضمن اخذ توضیح و حل اختلاف دعوت به جلسه با داور نمایید ۲- طی اظهارنامه به داور تقاضای حل اختلاف و صدور رای داوری در موضوع قرار داد نمایید تا نتیجه این دو اظهار نامه اقدام دیگری نفرمایید اما در مورد انجام مراحل اظهار نامه و درخواست داوری لازم است قرار داد شما مطالعه و بررسی شده و طی مذاکره تلفنی یا حضوری برای حق الزحمه توافق شود موفق باشید