تصادف منجر به دیه

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ببخشید برادر من دیروز با یک موتوری تصادف کرد ماشین برادرم چیزیش نشد و موتور سواره خورد زمین پلیس هم اومد ازشون پرسیدن ک به دکتر نیاز دارین اما گفتن ن حالشون خوبه و برادرم ۲۰۰دستی بهش داد گفت اگه حالش بد شد بره بیمارستان و شمارش هم داد به موتور سواره بعد ک تموم شد پلیس هم رفت فرداش اون اقا زنگ زد و گفتن حلشون بده و نیاز به دکتر دارن برادرم نمیدونست چه کار کنه گفت باهاشون تماس میگیره گفتیم اول بپرسیم چه کار کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما به ایشان مراجعه نمایید و در صورت صحت موضوع ایشان رو به دکتر و مراکز درمانی برده و نسبت به درمان ایشان اقدام نمایید موفق باشید