10 اسفند 1398

گوشی که خریداری کردم بعد از خرید متوجه شدم سرقتی است باید چکار کنم؟

دسته بندی : کیفری | خرید مال مسروقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من شیش ماه پیش یه گوشی از گوشی فروشی خریدم و بعد چند ماه به همون گوشی فروشی فروختم بعد سه ماه همون گوشی فروش بهم زنگ زده میگه گوشی دزدیع حالا من باید چیکار کنم ایا پای منم گیره؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

چنانچه از خود شخص ایشان خریداری نموده اید و مدارک آن را دارید اتهامی متوجه شما نخواهد بود.