31 تیر 1402

مراحل گزینش مرکز وکلای قوه قضائیه

دسته بندی : رسانه | چاپ
محمد مهدی دین پرور
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
بنده یک سوال داشتم اینکه ازمون مرکز وکلا تفتیش بدنی دارد برای خانم ها؟
و بنده در انگشتم 3تا نقطه تتو دارم و دیگری روی بازوم هست و در دید نیست میخواستم بدونم برای پذیرش و اعطای پروانه وکالت مشکل ایجاد میکند؟
و همچنین برای در خواست مدرس دانشگاه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

درود برشما خیر بازرسی بدنی ندارند اما امکان دارد همچنان تحقیق محلی و بررسی صلاحیت کارآموزان را داشته باشند حتی در خصوص کانون وکلا رعایت شئونات وکالت می تواند سختگیرانه‌تر باشد