24 مرداد 1402

معرفی مصرف کنندگان مواد مخدر به کمپ ترک اعتیاد

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
یونس قبادی مفرد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم از،دادگاه انقلاب به کمپ ترک اعتیاد سروش انتقال دادند ...برای ازادی ازکمپ هر چه سریعتر لطف میفرمایید وکالت رو بپذیرید یا امکان ازادی وجود ندارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در مواردی که مصرف کنندگان مواد مخدر به کمپ ترک اعتیاد معرفی میشوند بایستی حتما دوره درمان تمام شود و قبل از آن امکان خروج از. کمپ ترک اعتیاد وجود ندارد