31 مرداد 1402

عضویت در کانال پخش سوالات

دسته بندی : رسانه | سرقت علمی مقالات
مرضیه صفدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من حدود 2ماه پیش در زمان امتحان نهایی عضو کانالی بودم که سوالات امتحان نهایی رو پخش می‌کرد من عضو این کانال شدم ولی مدرکی چیزی ارسال نکردم و زمان امتحان نهایی هم عضو این کانال بودم ولی استفاده ای از آن برای تقلب نکردم آیا پلیس فتا و سازمان های اطلاعاتی می‌توانند بفهمند من حدود 2ماه پیش عضو این کانال تلگرامی بودم؟ من از آن گروه همان دوماه پیش لفت دادم لطفا باذکر دلیل بگویید می‌توانند متوجه عضویت من در آن کانال بشوند یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود کدام کانال بوده است؟ اگر پیام رسان ایرانی بتشد امکان دستیابی به اطلاعات هست.