22 مهر 1402

حمل و نگهداری و اجیر کننده

دسته بندی : مواد مخدر | اجیر کردن دیگران برای نگه داری
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . یک دوستی رو با حدود 3لیتر مشروب الکی در خیابان گرفتن و‌توی کلانتری اعتراف کرده ک من نمیدونم اینا چیه و برای کسی میبردم و الان برای اون اقا ک ایشون اسمشو داده ابلاغیه اومده. الان جرم‌ این اقا چیه؟ چون نه حمل کرده نه مصرف کرده نه نگهداری کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که مشروب فوق برای شخص دیگه ای باشد اتهام شخص فوق حمل و نگهدراری و اتهام شخص دیگر اجیر کننده می باشد و مجازات حمل کننده معاونت می باشد باتشکر