07 آبان 1402

حمل و‌نکهداری مواد مخدر تریاک

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش تریاک
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سوال کاربر:
سلام وقت بخیر حدود پنج ماه پیش از خونه یه بنده خدایی 900کیلومواد(تریاک)پیدا شده این بنده خدا خونه رو اجاره داده بوده ولی هیچ قولنامه ای نداره صاحب مواد هم پیدا نشده الان برای صاحب ملک حکم جلب اومده این بنده خدا چطوری میتونم ثابت کنه که صاحب مواد نیست
راهی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم ایشان می بایست با دلایل و مستندات از جمله شاهد اثبات کند که ملک اجاره بوده و پرینت حساب واریزی اجاره را نیز تحویل دادگاه بدعید باتشکر