25 آذر 1402

اداده اب و فاضلاب ملارد

دسته بندی : امور شهری | ابطال قبض آب
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام روز بخیر اداره اب و فاظلاب ملارد برای اشتراک فاظلاب سراسری دفرچه اقساط 15ماهه با ما تحویل دادن بعد از پرداخت 12قسط فهمیدیم که کارمند اداره به اشتباه دفرچه یه بلوک دیگه رو به مادادن الان میگن کاری نمیشه کرد میگم یعنی چی شما اشتباه کردین میگن برید تا رییس بیاد میخواستم ببینم تکلیف ماچیه باتشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام یک نامه به ریس اب و فاصلاب سهرستان ملارد تهیه و ارایه نماید و شرح ماوقع در یک صفحه ومستندات را ضمیمه کنید و رسید بگیرید در صورت توضیحات بیشتر از تماس تلفنی استفاده کنید