16 بهمن 1402

حمل و نقل مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
حسن شاکری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده متولد 1382هستم و دانشجو هستم و هیچ پرونده و جرمی نداشتم منو با ماشینی که به اسم یکی دیگه هست با 1کیلو تریاک گرفتن آیا ماشین مصادره میشود ؟تریاک زیر 1کیلو بوده و آن توی بالشت کردن و به عنوان کرایه بهم دادن که ببرم تکلیف چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر بتونید اثبات کنید که واقعا مواد مال شما نبوده خیر اما اگر اثبات نشه صد در صد هم ماشین مصادره و هم شما مجازات میشوید