15 دی 1401

حکم جلب بعد از صدور اجراییه

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک فقر چک دادم به کسی بعدازسه سال اجراییه گرفته بعد فهمیدم امضا چک جعل شده شکایت کیفری ازاون کسی که اجراییه گرفته ودادخواست ابطال عملیات اجراییه وتوقف اجراییه وشکایت پیوست دادخواست کردم ابلاغ برام آمد رفع نقص هزینه دادرسی دادخواست اعسار از هزینه دادرسی دادم رفع نقص برطرف کردم مهلت اجراییه چندروز دیگه تمام میشه اون طرف که اجراییه گرفته می‌تواندجلب بگیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام شما لازم است در صورتی که موضوع جعل چک اثبات شده کپی مصدق نظریه کارشناس دادگستری را ضمیمه دادخواستی با عنوان تقاضای صدور دستور موقت جهت توقف عملیات اجرایی چک مذکور نمایید ودر صورت صدور دستور موقت جلوی جلب گرفته می شود