30 دی 1401

اعتراض به رای هیأت حل اختلاف اداره کار در دیوان عدالت اداری

دسته بندی : حقوقی | اعتراض به نظریه هیات تحقیق اداره اوقاف
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده نسبت به رای هیات حل اختلاف اداره کار به دیوان شکایت کردم و شعبه تجدید نظر دیوان شکایت من را وارد دانست و حکم قطعی به نقض رای هیات حل اختلاف اداره کار داد و رسیدگی مجدد به هیات حل اختلاف مرجوع الیه صادر کرد، ولی هیات حل اختلاف بدون توجه به رای دیوان و مجدد با ادله اولیه خود حق بنده را ضایع و مجدد رای اولیه خود را صادر کرده است، سوالم این است میتوان خواستار انفصال از خدمت رئیس هیات حل اختلاف اداره کار از خدمت به دلیل استنکاف از اجرای رای قطعی دیوان بشوم و روال آن چطور است؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت. می توانید مجدد اعتراض کنید