30 مرداد 1400

مجازات قانونیه ده گرم حشیش چیست

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر می‌خوام بدونم مجازات ده گرم حشیش چقدر هست آیا زندانی دارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام مطابق با ماده 5 قانون اصلاح قانون مبارزه بامواد مخدراصلاحی 1399 به تناسب وزن موادمخدرکه حمل شده یا نگهداری شده مجازات حبس برای عاملین پیش بینی شده ولی برای پرسش شما مجازات حبس ندارد بلکه پنج تاپانزده میلیون ریال جزای نقدی وده تاهفتادوچهارضربه شلاق پیش بینی شده است