کارشناسی مواد مخدر جهت تعیین مجازات

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام عرض ادب
پرونده مواد مخدری هس که 107گرم مواد بوده وقرار بازداشت دوماهه که باگرفتن وکیل وبرای دفاع از موکل قرار بازداشت رو کرده 4ماه ولی متاسفانه موفق نشد کاری انجام بده و پروندبعداز ده ماه از شهرستان فرستاده شد استان . روز دادگاه باسوالهایی که قاضی از مجرم کرده گفته قرص قاطی مواد میکرده . قاضی استان نامه میزنه به شهرستان که پرونده با مواد بفرستین تجزیه الان سه هفته از دستور قاضی میگذره ولی رئیس مواد مخدر راضی به امضا نمیشه میگه مواددست مانیست امضا نمیکنم . پیش قاضی دادگاه شهرستان رفتیم میگیم تکلیف چی هس میگه برید خونه بشنید مجبور هس رئیس مواد مخدر بیاد امضا بکنه. تقاضا دارم ازشما در این رابطه ما را راهنمایی بفرمایید کجا باید پیگیر بشیم تا تکلیف ما مشخص بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم وکیلوند با سلام _ شما میتوانید موضوع را به اطلاع قاضی دادگاه استان برسانید تا ایشان دستور جدید صادر کنند.