03 شهریور 1400

میزان صدمات وارده و دیه آن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من تصادف کردم زانو چپ یه پارگی داشتم که بخیه خورده عمیق بود و تقریبا 6 سانت کتف هم ضربه خورد از موتور پرت شدم شکستگی یا در رفتگی یا کبودی نداره ولی گفتن تاندونش پاره شده حدچد قیمت دیه چقدر میشه ببینم ارزش پیگیری داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب چنانچه موتور بیمه دارد به بیمه مراجعه و نامه معرفی به پزشکی قانونی دریافت نمایید پزشکی قانونی میزان درصد دیه راتعیین می نمایید که به نرخ سال ۱۴۰۰ بیمه پرداخت می نماید چنانچه سرنشین بوده و موتور بیمه نداشته میتوانید دیه خود را از صندوق تأمین خسارت های بدنی دریافت کنید