12 بهمن 1401

انتقال معلم از یک مکان به مکان دیگر

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.اینجانب کارمند اداری آموزش و پرورش اداره کل استان میباشم .اداری استخدام شده‌ام.ویازده سال در اداره کل مشغول به کار هستم.دو روز پیش بدون اطلاع و بدون علت پست کار شناس مسئولی اینجانب را حذف و اعلام نمودن که به یکی از دیگر مناطق استان بروم.سوال ۱.آیا قانونی می باشد‌. ۲.جای اعتراض هست.۳.ایا در مورد انتقال بدون درخواست اینجانب امکان پذیر هست و رشته اینجانب حسابداری است آیا باید مکان و پست اینجانب را حتما موقع انتقال بگویند و مکتوب بنویسند یا بروم منطقه مقصد انجا تصمیم بگیرند . ۴ . آیا شغل دیگری می‌توانند بدهند . حق مدیریت اینجانب در صورت پست کارشناسی حذف می‌شود قانونی است و....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی رشته تحصیلی شما حسابداری است و جایی مقرر نشده ک حتما شما باید در اداره کل و یک پست بصورت دائم انجام وظیفه کنید انتقال شما ب مکان دیگر بنظر غیر قانونی نیست با مراجعه ب محل مورد انتقال پست جدید شما همانجا توسط رئیس انجام خواهد شد این یک موضوع اداری و سازمانی میباشد مشکل خود را باید از طریق آن سازمان مطرح و حل نمایید موید باشید