14 بهمن 1401

آیا در خصوص دفاع محکوم خواهم شد؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید من سوالی که داشتم اینه که چند وقت پیش تحت شرایطی توی خیابون با شخصی دعوام شد و اون نفر شروع کننده نزاع بود و این شخص به من حمله ور شدو توی دعوا من فقط از خودم دعاع کردم ولی مثل اینکه تاندون دستش اسیب دیده خواستم بدونم با اینکه اون شخص به من حمله کرده و من فقط از خودم دفاع کردم بازم میتونه من محکوم بشم و چی؟😐

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما امکان استناد به دفاع مشروع با تحقق شرایط چهارگانه و مستند به ماده ۱۵۶ قانون مجازات اسلامی وجود دارد و در صورت احراز دفاع مشروع مجازاتی در کار نخواهد بود و دیه نیز ساقط میگردد. بهتر است در صورت طرح موضوع در مراجع قضایی تنظیم و ارسال لایحه دفاعی که لزوما ب نگارش یک متخصص کیفری دراید سرلوحه کار خود قرار دهید تا امکان رفع اتهام با دفاع مناسب وجود داشته باشد. موید باشید