15 بهمن 1401

تأمین خواسته را در چه زمانی مطرح کنیم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، مادر خانم اينجانب با فرزند ذكور خود منزل اشتراكي در يك منطقه داشتند، سهم مادر ٤ دانگ وسهم فرزند ٢ دانگ بوده، زمان فروش با تباني مشاور املاك وفرزند تمام ملك را در پشت قولنامه به اسم فرزند ميكنن ومادر ديگر نه مدركي ونه پولي دريافت كرده، سهم پول مادر در تاريخ١٤٠٠/٦/٥ معادل ٦٧٠ ميليون تومان بوده. كه بعد از يك سال ما از فرزند وي إقرار نامه مكتوب جهت مسترد كردن مبلغ مذكور را گرفتيم. وقيد شده كه بعد از دريافت سهم الإرث پدري پرداخت ميكنم والان مادر خانم بنده تنها در منزل شوهرش زندگي ميكنه ، با توجه به انحصار وراثت منزل پدر خانمم و وشكايت فرزند جهت سهم خواهي در مراحل دادگاه هستيم ومتاسفانه حكم خلع يد وأجرت الامثل أيام تصرف گرفته و امكان دارد بعد از مزايده منزل مذكور بدهي خود را به مادر نپردازد، سؤال اينجاست كه مادر هم بابت طلب خويش با ان مدركي كه با مشاور قضائي بابت متن إقرار نامه مذاكره هم شده از فرزند دارد٢ نفر شاهد هم تائيد كردند دادخواستي تنظيم وآرائه داده ، حال ايشان چه زماني ميتواند تامين خواسته بزند تا به پول وطلب خويش برسد . پرونده در دادگاه باز است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، تأمین خواسته را قبل و هم زمان و بعد از دادخواست اصلی میتوانید مطرح کنید ، در حال حاضر که دادخواست اصلی باز هست میتوانید دادخواست تأمین خواسته را با استناد به همین پرونده از دادگاه بخواهید ،شما بعد از پرداخت خسارت احتمالی طبق نظر قاضی میتوانید وجهی که در مزایده بابت فروش ملک پرداخت میشود را توقیف کنید .