13 شهریور 1400

نحوه شکایت تهمت و افتراء چگونه است ؟

دسته بندی : کیفری | افترا
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شکایت میخواستم کنم از یکی از همکارا به دلیل تهمت حیثیتی افترا به رابطه نامشروع و زنا شاهد هم هستن خانوم و اقا که حاضر به شهادت هستن این مساله هم باعث بی عابرویی من و حتی بهم خوردن نامزدیم هم شده هم محل کار هم خانواده خواستم کمک کنید واسه متن شکایت ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی پاسخ شما را در سوال اختصاصی که ارسال نمودید داده ام. لطفا در صورت تمایل از طریق واتس اپ مدارک ارسال نمایید .