19 بهمن 1401

طرح شکایت و مسدودی جساب مستمری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر بنده مستمری بگیر پدرم که بازنشسته اداره آموزش و پرورش استان سمنان شهرستان شاهرود بوده اند و فوت کرده اند هستم که سالها توسط بانک صادرات حقوقم را دریافت میکردم، لطفا راهنمایی بفرمایید که در حاضر به علت شکایت حساب بانک صادرات که محل دریافت حقوق مستمری ام بوده مسدود شده است ، آیا میتوانم حساب متصل به حقوق مستمری ام را عوض کنم و حساب بانکی دیگر را در بیمه مستمری پدرم ثبت کنم؟ اگر بله از چه طریق راهنمایی بفرمایید ، هزینه راهنمایی رو تقدیم میکنم ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا باید مشخص گردد که علت مسدودی جهت چک و یا موارد دیگر میباشد تا راهنمایی انجام گیرد ضمنا در برخی موارد تمامی حسابها جهت بدهی مسدود و از افتتاح حساب نیز جلوگیری خواهد شد