نیـاز به شـاهد در قرارداد صـلح

دسته بندی : حقوقی | تنفیذ صلح نامه (اموال منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید خواستم بدونم برای صلح ملک نیاز به شاهد هست یا نه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. اصـولا در عقـود رسـمی که در دفاتر اسناد رسـمی تنـظیم می شـود، نیازی به شاهد نبـوده، ولی در عقـود غیر رسـمی و توافقـی، وجود شاهد از دلایل اعتـبار سـند تلقـی گردیده و به لحاظ این، اصـولا در اسناد غیر رسمی وجود شـهود، بر غیر قابل انکار بودن سند تنظیمی و بر اعتـبار و ارزش قانونی آن می افزاید..