مطالبه طلب به استناد سـفته

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من به شخصی یک دستگاه موبایل و مقداری دلار دادم برای فروش.اما ایشون در قبالش به من سفته دادند بیشتر از مقدار طلبم،اما بعد یک ماه هنوز مبلغ طلبم رو بهم نداده و امروز فردا میکنه،خواستم راهنماییم کنید که آیا میتونم با این سفته ها اقدام کنم به پولم برسم؟
سفته ها هم امضا،هم اثر انگشت،هم کد ملی،هم آدرس شخص را دارند.
ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود.. بلی،، با واخواست سـفته ها می تواتید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجوه سـفته ها،، از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی جهت رسـیدگی در مرجع قضایی صالح (کمتر از 20 میلیون در شورای حل اختلاف و بیش از 20 میلیون در صلاحیت دادگاه) بطرفیت صادر کننده سـفته ها مطـرح نمایید..