درخواست حق الوکاله از طرف وکیل علیرغم تخلف وی از انجام امور وکالتی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه حق الوکاله به درخواست وکیل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، بابت پرونده ای وکیل دادگستری داشته ام و ایشان در پرونده کیفری تا مرحله صدور کیفرخواست پرونده را پیگیری کردند و با وجود اینکه وکیل پرونده بوده اند بعد از مرحله کیفرخواست در جلسه رسیدگی بدوی و تجدید نظر شرکت نکردند و خودم در دادگاه متهم را به زندان محکوم کرده و متهم هم برای جلب رضایت بنده مالی که کلاهبرداری کرده بود به اینجانب پس دادند ، و صلح و سازش کردیم و در دادگاه رضایت دادم ، حالا وکیل محترم تقاضای کل حق الوکاله خود را نموده است در صورتیکه فقط در صادر شدن کیفرخواست نقش داشتند و در جلسه دادگاه هم شرکت نکردند و لایحه هم نفرستادند و در صلح وسازش هم نقشی نداشتند و فقط اسمأ وکیل من در پرونده بوده اند ، بنده حاضر هستم تا مرحله ای که کار کرده اند حق الوکاله ایشان را بدهم ولی ایشان کل حق الوکاله که در قرارداد نوشته شده است را می خواهند . آیا اگر از من شکایت کنند من به پرداخت کل حق الوکاله محکوم می شوم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محتـرم؛ طبق قانون؛ هر گونه عدم حضور وکیل در جلسه رسـیدگی بدون داشتن عذر موجه،، از موارد تخلف انتطامی محسوب می گردد.. حالیه با توجه به توضیحات مطـروحه؛ در صورت عدم انجام امور وکالتی و عدم شرکت وکیل شما در جلسه رسـیدگی بدون داشتن عذر موجه، قطـعا وکیل مرقوم مرتکب تخلف گردیده و جنابعالی حق طرح دعوی در اینخصوص را دارید.. برای بررسی بیشـتر و ارائه راهکار لازم، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..