استفاده غیر مجاز از عنـوان در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | سرقت و جهل هویت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وعرض ادب.
خدمت شما بزرگوار عارضم که شخصی داره از اسم سالنم توی پیجش استفاده میکنه چطور میتونم شاکی بشم ازش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص با طرح شکواییه کیفری و رسـیدگی در دادسـرا، مراتب جهت احراز هویت شخص مرتکب، به پلیس فتا ارجاع و پس از شناسایی هویت شخص استفاده کننده، حسب مورد حکم مقتضی در مورد وی صادر می گردد..