حق الوکاله وکیل طبق تعـرفه کانون وکلا

دسته بندی : حقوقی | مطالبه حق الوکاله به درخواست وکیل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، باید طبق تعرفه کانون وکلا سه درصد از ارزش خواسته به وکیل پرداخت گردد، موضوع مورد وکالت ملک بوده است و همانطور که مستحضرید ارزش خواسته در دادخواست بر مبنای ارزش معاملاتی می باشد نه اررش واقعی و روز ملک ، سیوالی که از خدمت شما داشتم این است که سه درصدی که باید به وکیل طبق تعرفه پرداخت گردد بر مبنای ارزش معاملاتی محاسبه می گردد یا ارزش روز و واقعی ملک ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اصـولا حق الوکاله وکیل، از ارزش خواسـته در دادخواست مطـروحه که بر مبـنای ارزش معاملاتی واقعی ملک که در دادخواست مقـوم گردیده است، می باشد.. موفق باشـید..