18 اسفند 1401

اخاذی و تهدید از طریق فضای مجازی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با خانمی دوست شدم در حدود سه سال قبل و مشکلی نداشتیم این خانم خواهرزاده ای داشتن که با ایشان زندگی میکردن و هفده ساله بودن من گاهی پول به عنوان کمک به این خانم میدادم و مشکلی هم نبود رابطه ما تمام شد ولی خواهرزاده این خانم به صورت مداوم از بنده اخاذی میکنه یا با تهدید ابرومو بردن یا کساییو میفرسته جلو راهم تهدید به قتل ابروریزی و هر انچه منم ناچارا چیزی نگفتم ولی الان دیگه چیزی برام نمانده و این خانم هم همچنان به این کاراش ادامه میده الان بنده راهی برای شکایت دارم؟ میشه پولامو پس بگیرم؟ یه راهنمایی میخواستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام،در خصوص مبلغ واریزی،دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید و اگر پیام ارسالی در مورد تهدید و اخاذی و شهود هم دارید شکایت کیفری تقدیم نمایید موید باشید