پرداخت حق الوکاله وفق قرارداد

دسته بندی : حقوقی | پرداخت حق الوکاله
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر یک پرونده ابطال سند به وکیلی دادم که بیشتر مبلغ داده شده ومبلغی باقی مانده که درقراردادنوشته شده پس از اتمام کار وصدور حکم قطعی پرداخت گردد الان دادنامه صادرشده حکم قطعی شامل اجراییه میشود یاخیر ؟؟؟ چون نوشته شده اتمام کار ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام شما نوشتید پس از صدور حکم قطعی،یعنی زمانی که قطعی شد باید حق الوکاله پرداخت شود. اگر درخواست صدور اجراییه هم جزء اختیارات باشد بله وکیل موظف به انجام است.