ایا با وجود مدارک جدید میتوان به رای قطعی اعتراض کرد

دسته بندی : مواد مخدر | جعل اسناد دولتی و رسمی از طرف افراد عادی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
شخصی یک. پرونده مواد مخدر ماشروم داره و بخاطرش 23 ماه‌ حبس تعزیری بریده ‌شده و رای قطعیه البته یک سومش رو معلق کردن
همه مواد هارو از این شخص گرفتن ولی همش مال خودش نبوه کلا 3 گرم بوده
حالا سوالم اینه با توجه به قطعی بودن رای آیا در صورت اقرار سایرین در دفاتر اسناد رسمی، آیا امکان شکسته شدن رای هست یا خیر و برای سایرین به چه شکلی خواهد بود مجازات؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود می توانید با اخذ اقرار از افرادی که مواد مخدر متعلق به آنها بوده تقاضای اعاده دادرسی کنید موفق باشید