20 دی 1402

سو استفاده از تشابه چهره و امضا.

دسته بندی : کیفری | جعل اسناد دولتی و رسمی از طرف افراد عادی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در سال 95 شوهر خواهر بنده یکماه قبل از فوت خواهرم با اغفال و بردن یکی دیگر از خواهرانم بدلیل شباهت چهره به دفتر ثبت اسناد با گرفتن اثر انگشت الکترونیکی ( جعل ) اقدام به تنظیم سند جهت فروش یا انتقال اموال خواهرم که بیشتر ملک بوده اقدام نموده تا مادرم ادعایی نسبت به یک ششم سهم الارث خود نداشته باشد ، آیا امکان شکایت از شوهر خواهرم بدلیل جعل و درخواست از دادگاه بمنظور استعلام از اداره ثبت جهت معرفی اموال منتقله مقدور میباشد ؟ در ضمن خواهرم که اثر انگشت زده کلا از موضوع بی خبر بوده و هیچ نفع مالی به ایشان نرسیده در صورت شکایت برای او هم مشکلی پیش می آید ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شکایت خواهر شما از شوهر خواهر محفوظ است ضمنا چنانچه خواهر ثابت کند سوء نیت نداشته و ذینفع نبوده مشکلی برای خواهر شما پیش نخواهد آمد موفق باشیدِ