آیا واریز مبالغ به کارت کارمند اداره رشوه محسوب می شود؟

دسته بندی : کیفری | گرفتن رشوه
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام .مشکل ما اینه که همسرم چند ماهی رشوه از مشترکین غیر مجاز مبالغی حدود ۳۰۰تا ۵۰۰تومان می‌گرفته.که در این چند ماه نهایتاً تا ۱۵ ملیون میشده .مسعولین اداره متوجه شدن و تعهدی ازش گرفتن که در اون نوشته که مبالغی دریافت میکرده و اینم بگم که مبالغ در کارتی واریز می‌شده که متعلق به اقوام می‌باشدپرینت یا مدرکی نداشتن جز رسید چند تا واریز.الان رییس اداره ازش تعهد محضری میخواد که در اون ریز تخلفات نوشته شده.ایا اون تعهد اول و می‌تونه کتمان کنه و بزنه زیرش؟ایا امضا تعهد محضری لازمه و برای همسرم دردسرساز نمیشه؟ایا با همون تعهد اولیه ارجاع بشه به مقامات بالاتر ممکنه اخراج بشه یا ازش پرینت کارت که متعلق به خودش نیست رو بخوان؟ایا ممکنه پای صاحب کارت هم به این مشکل باز بشه چون اصلا نمی‌دونسته که برای این کار از کارتش استفاده می‌شده.؟ایا میتونن پرینت یک سال و بخوان در صورتی که چند ماه بیشتر ازش استفاده نکرده و چطور می‌تونه ثابت کنه کدوم مبلغ رشوه بوده و کدوم مبلغ درآمد شغلی صاحب کارتکه شغل آزاد دارن بوده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام. کاربر محترم طبیعتا گرفتا تعهد از همسر شما و اقرار به اینکه وجوه را به عنوان رشوه دریافت نموده برای وی دردسرساز خواهد شد چراکه اقرار صریح محسوب می شود .اگر ایشان شاکی ندارند و وجوه رو به عنوان رشوه دریافت ننمودند می توانند موضوع را انکار بکنند.