اعلام مقصر در تصادف رانندگی منتهی به جرح

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

اگر در یک تصادف که مضروب صدمه زیادی دیده و به کما رفته است و راننده بین دو تن از اعضای خانواده میتواند باشد اما هرکدام از مظنونین ادعاهایی دارند که راننده نبوده است اما نمی گویند که چه کسی هم بوده است می گویند نمی دانند. در این وضعیت پلیس راهنمایی رانندگی چه کاری میتواند انجام دهد.
ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. تشخیص موضوع با مرجع قضایی است و تعیین شخص مقصر به عهده افسر راهور نیست. مامور حاضر در صحنه با ترسیم کروکی صرفا می‌تواند اعلام کند راننده کدام خودرو مقصر بوده است. اینکه راننده مقصر دقیقا چه کسی است، نیاز به رسیدگی قضایی دارد.